Morčacie vykostené stehno na rasci
Autor receptu: izabella929
Na dnešný nedeľný obed som uvarila ľahké jedlo z morčacieho vykosteného stehna...toto mäsko je veľmi diétne a preto som ho podávala s cestovinou..obloha bola zo zeleniny..uhorky, paradajky, cibuľka...
4 porcie |
40 minút príprava |
50 minút tepelná úprava |
Postup
- Morčacie mäso som umyla a pokrájala na malé kocky. Na lyžici bravčovej masti som opiekla pokrájanú cibuľku a pridala som aj rascu..keď bola cibuľka opražená, pridala som mäso..nechala som ho odparovať...potom som pridala červenú papriku, soľ, korenie, horčicu a kečup...všetko som nechala chvíľku podusiť spolu a podliala som troškou vody...vodu som pridávala podľa potreby vždy v malom množstve...Hotové mäso som ešte napkon dochutila a odložila...pokiaľ sa mäsko dusilo, uvarila som si cestoviny..kolienka...hotové jedlo som naložila na taniere, ozdobila a podávala so zeleninovým šalátom...dobrú chuť..