Morčacie vykostené stehno na rasci

Autor receptu: izabella929

Na dnešný nedeľný obed som uvarila ľahké jedlo z morčacieho vykosteného stehna...toto mäsko je veľmi diétne a preto som ho podávala s cestovinou..obloha bola zo zeleniny..uhorky, paradajky, cibuľka...

4
porcie
40 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Morčacie mäso som umyla a pokrájala na malé kocky. Na lyžici bravčovej masti som opiekla pokrájanú cibuľku a pridala som aj rascu..keď bola cibuľka opražená, pridala som mäso..nechala som ho odparovať...potom som pridala červenú papriku, soľ, korenie, horčicu a kečup...všetko som nechala chvíľku podusiť spolu a podliala som troškou vody...vodu som pridávala podľa potreby vždy v malom množstve...Hotové mäso som ešte napkon dochutila a odložila...pokiaľ sa mäsko dusilo, uvarila som si cestoviny..kolienka...hotové jedlo som naložila na taniere, ozdobila a podávala so zeleninovým šalátom...dobrú chuť..