Foto: 2010
Taky chlapsky recept, jednoduchy a prakticky z jedneho hrnca povodny je tu pridany http://www.maltabulb.com/pork_chops_recipe.html
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Povodna verzia tohto receptu je s bravcovym ale mal som lacne hovadzie predne nakrajane na rezne tak som skusil.
- 2
Na spodok zapekacej misky som dal na hrubo nakrajanu cibulu na nu polozil ochutene platky hovadzieho ( sol, korenie , feniklove semienka, kari prasok ) to tmavo cervene si nevsimajte to je diva mrkva co tam nema byt
- 3
Nakrajame zemiaky na hrube platky tak 1 cm aj viac, poukladame na maso + sol korenie, vsetko podlejeme kockou maggi rozrobenou vo vode a zalejeme maso, ked mame polozime na maso petrzlenovu vnat. Nakoniec vsetko stedro poolejujme.
- 4
Dame do rozohriatej truby a pecieme 1 hodiny zakryte s alobalom na 200 C a potom este hodinu odokryte.
- 2
Crush the chicken cube or cut it into small pieces and sprinkle all over the onions.
Musím si kúpiť feniklove semiacka. Pozdravujem a dakujem za upresnenie.
magi bola taka mala kocka, výraznej chuti, ak si dobre pamatám. Teraz su bujónove kocky vacsie a roznej chuti (masova, zeleninova, kuracia). Ta magi kocka sa uz asi nepredava.
Feniklove semiacka som zatial nedostala, musim dalej inde hladat.