Foto: danculka
Dovolila som si aj ja starú klasiku...
príprava
Suroviny
4 ks |
|
250 g |
|
10 PL |
|
7 PL, teplá |
|
1/2 sáčka |
|
250 g |
|
2 PL |
|
PLNKA: | |
1/2 l |
|
1 bal. |
|
250 g |
|
150 g |
|
2_3 PL |
|
|
|
Poleva: | |
200 g |
|
100 g |
|
Postup
-
1
niekde sa mi stratili fotky od žačiatku,,,,vymastila som si furmy na srnčí chrbát a vysypala múkou a vyšlahala celé vajíčka s práškovým cukrom vodou ,olejom a pridala som múku s kypriacim práškom , polovicu hotovej hmotu som vyliala do formy a do ostatnej som pridala kakao a tiež som dala do druhej furmy.Dala som to piecť, hotové som nechala vychladnúť a pokrájala som koláč po rebrách od furmy.Z mlieka a zlatého klasu so uvarila puding a zvlášť som vyšlahala maslo s cukrom a rumom.Zošlahaním spolu vznikla plnka,ktorou som plnila metrový koláč na striedačku s pikantným ríbezľovým lekvárom
-
2
POTOM SOM SI UROBILA POLEVU A KOLÁĆ POLIALA...
-
3
Poliaty koláč som posypala kokosom..
-
4
A tu ho už servírujem..dobrú chuť...
ale ja robím bez lekváru len s plnku. Teraz skôr na oslavy lebo mi je to veľa. Je ho skuročne meter!
super.
ale zaujal ma tam ten džem,ešte som to tak nevidela ani nejedla, najbližšie vyskúšam.
Krásna klasika, aj ten džem to osvieži, krásne foto, estetické prestieranie na stole - no radosť pozrieť! Aj popis je zrozumiteľný, jednoducho si skvelá!