Maslová ryba s omáčkou z pečených paprík

Autor receptu: redakcia

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Ryžu basmati uvaríme domäkka v slanej vode a kokosovom mlieku. Dochutíme koriandrom.
  2. Omáčka: Červené papriky upečieme dotmava a sparíme pod potravinárskou fóliou. Stiahneme z kože. V hrnci speníme červenú cibuľu v olivovom oleji, pridáme upečené papriky a cesnak a všetko spolu dobre opražíme. Zalejeme zeleninovým vývarom. Dochutíme soľou a korením. Rozmixujeme a prepasírujeme. Dokončíme studeným maslom.
  3. Maslovú rybu dáme na rozpálenú panvicu s olejom. Z každej strany necháme zatiahnuť a potom dáme do rúry predhriatej na 180 °C na osem minút.