Foto: lucylee
Recept mám od manželovej mamy, často ho robíme najmä v nedeľu na obed. Marinovať sa môže akékoľvek mäsko.
Postup
-
1
Do misky si pripravíme všetky koreniny. Pomer korenín si môže každý upraviť podľa toho, čo má rád, ak má niekto rád pikantné, dá viac papriky, ak má niekto rád kečup, dá viac kečupu atď.
-
2
Vyšľaháme a do marinády poukladáme vyklepané rezne. Marinujeme min. 24 hodín.
-
3
Vyprážame z oboch strán v oleji a servírujeme. Ja som podávala s opekanými zemiakmi. Pokrájala som ich na štvrťky, pridala grilovacie korenie a korenie na kura a opiekla z oboch strán v oleji. Vhodné sú aj pečené zemiaky v rúre alebo akákoľvek iná príloha. Dobrú chuť!
Aby bolo mäsko krehkejšie pridávam trošku alkoholu a troch vína.