Margot rezy

sandraSandra, recept pridal: 28. októbra 2009 14:55Ďalšie jeho recepty


Suroviny

4
porcie
20
minút
príprava
15
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Všetko zmiešame a cesto nalejeme na vymastený a múkou posypaný plech.

2

Pečieme vo vyhriatej rúre asi 15 minút.

3

Po vychladnutí potrieme polevou a pocukrujeme.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Prešporské a iné
Koncom januára bolo na bratislavskom výstavisku opäť živo. Konal sa tu gastronomický festival.

Vie sa obracať aj v kuchyni!
- Inzercia -
Juniorská majsterka sveta z rokov 2013 a 2014 v pretláčaní Rebeka Martinkovičová (19) to má skrátka v rukách!

Viktor Švec: Ponúkame tradičné francúzske recepty v modernom šate
O tom, že aj v Bratislave môžete zažiť nefalšovaný francúzsky gastronomický zážitok, nás presvedčil mladý slovenský kuchár Viktor Švec.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 10/2015: Strukoviny Strukoviny
Časopis Varecha v piatok 6. marca v denníku Pravda.


TOPlist