Malinovka pre dospelých

milan2 - fotkamilan2, 8. marca 2011
Malinovka pre dospelých
Foto: milan2

Táto malinovka vás osvieži, zlepší Vám náladu, odbúra stres a dodá Vám potrebné vitamíny

2
porcie
1 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Pohár naplníme do štvrtiny ananásovým kompótom aj so šťavou, prilejeme štamperlík vodky, deci toniku a doplníme červeným vínom.

  2. 2

    Popíjame v lete na terase, v zime v obývačke. Najlepšie s manželkou alebo priateľkou (a najlepšie keď nemá svoje dni).

Diskusia k receptu

gittka
supeeeeeer!!!ale aj muži majú svoje dni :)))
sovka62
Ale aký si ty výmyselník! A koľko takých pohárov sa dá vypiť? Lebo keď v lete sedíme na terase, smäd je veľký, tak aby sme trafili do domových dverí.
milan2
Tak konečne som sa dostal k počítaču.

@marienka44 tonik dostaneš v každých potravinách v2 litrových fľašiach pri kolách a oranžádach. Je to taká "priezračná vodička veľmi trpkej chuti". Najčastejšie sa predávajú od značky Schweppes a Kinley.

@vladkaku skús, určite neobanuješ.

@gittka no keď má muž svoje dni, tam mu už ani tento elixír nepomôže a nezdvihne mu... ani náladu.

Dodatočná rada - keď si to budete miešať, tak si to nemiešajte, ale opatrne to nalievajte do pohára, aby Vám ostali jednotlivé vrstvy oddelené. Keď potom pijete, tak najprv Vám ide červené vínko (ktoré je aj trocha trpké samo osebe), postupne sa trpkosť zvyšuje, to robí ten tonik, pijete ďalej, príde vodka, neutrálny alkohol, postupne jeho grády narastajú a v momente, keď už vodky máte dosť, a chceli by ste prestať piť, zrazu sa sila prudko oslabí a príde fajnotinka, ananásový džúsik a v pusinke po alkohole neostane ani stupa. Odtiahnete pohár od úst a dlhou lyžičkou vypapáte ananásik, mňam, mňam, mňam. Zamlaskáte, ako keby ste dopapali zmrzlinový pohár alebo pudink a už ste aj zabudli, že ste pili alkohol. Len hlava si to pamätá a začína sa pomaly krútiť.
milan2
@sovka62 no ja som včera vypil tri (prvý z nich je na fotke) a stačilo. Normálne by stačil jeden, ale tie dva ďalšie som si dal zo žiaľu, lebo moja mangelka sa včera nedržala rady v zátvorke.
cica2
@milan2 , ja som tvoj nápoj chválila že sa ti krásne vydaril, ja sa to len chystám vyskúšať, len neviem či sa aj mne tak vydarí ako tebe, určite sa mi to zmúti
jerica
BOD 2 prosím Ťa upresni, hlavne čo je v zátvorke: há.
milan2
@jerica práve v tom je tá finta, že sa to pije bez slamky, vtedy piješ postupne jednotlivé vrstvy, popísal som to v príspevku z 9.3. o 20:24
abdul
Milan, to sa zdiaľky podobá na medvediu labu. :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia