Losos s feniklom a pomarančom

marikahr - bez fotkymarikahr, 9. augusta 2013
Losos s feniklom a pomarančom
Foto: marikahr

Toto ľahké jedlo je vhodné do týchto horúcich dní pre vás, kto máte radi kombinácie s ovocím. Inšpirovala som sa V. Morochovičom

2
porcie
15 minút
príprava
15 minút
na 240 °C

Suroviny

250 g
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Fenikel a pomaranč som nakrájala na kúsky a navrstvila na alobal; na vrch som položila kúsky lososa, pokvapkala som limetkou a olivovým olejom a posolila.

    Losos s feniklom a pomarančom - obrázok 1
  2. 2

    Balíčky som zabalila a dala do horúcej rúry 240°C na 15 minút

    Losos s feniklom a pomarančom - obrázok 2
  3. 3

    Servírovala som s pečenými zemiakmi na kvapke olivového oleja

Diskusia k receptu

elixir
Odkladám a vyskúšam, páči sa mi jedlo. :)
katka78
Veľmi pekne ďakujem za inšpiráciu @Marikahr. Jedlo bolo vynikajúce. Suroviny som síce musela máličko prispôsobiť a niečo som aj pridala, ale vynikajúce bolo. Šťavnaté a ľahučké jedlo, ideálne pre horúce letné dni. Ďakujem a maj sa krásne :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia