Linecké koláčiky

redakciaRedakcia, Bratislava, 8. júla 2009 12:26
Ďalšie jeho recepty »

Linecké koláčiky

Suroviny

300 g
200 g
100 g
1 ks

Postup prípravy

  1. 1

    Múku, zmäknutý tuk, práškový cukor a vajce spracujeme na cesto, ktoré necháme na chladnom mieste odpočívať.

  2. 2

    Na pomúčenej doske vyvaľkáme z cesta plát s hrúbkou asi 4 mm, z ktorého vykrajujeme ľubovoľné tvary a ukladáme na plech.

  3. 3

    Pečieme v rúre pri teplote 200 až 220 stupňov niekoľko minút. Vychladnuté zlepujeme džemom a posypeme ich práškovým cukrom.

ohodnoť recept:
Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist