Foto: marianne
Je vyborna k pecenym jaternickam, alebo k udenemu.Ja ju mam rada aj taku samu alebo opecenu s tenkym platkom chrumkavej slaninky.
4
porcie
porcie
20 min minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Osupane zemiaky pokrajame na kocky a uvarime v osolenej vode.Na masti orestujeme nadrobno pokrajanu cibuku,pridame kapustu a udusime.
-
2
Zemiaky scedime a s mliekom vymiesame na kasu.Do kase pridame udusenu kapustu a mozeme este pridat hrst nedusenej kyslej kapusty.Poriadne premiesame.
-
3
Vymiesame ....
-
4
a upecieme jaternicky s grilovanymi klobaskami...
Kapusta bude o chvíľu u dcérky vykysnutá,veru si niečo takéto uvaríme.
otázočka? prečo máš receptík v rubrike Parný hrniec?
@marianne , konečne mám recept na dobrú lepenicu :-)
dakujem.