Foto: tkatka
Výborný
porcií
príprava
na 150 °C
Postup
-
1
Bielka s kryštálovým cukrom šľahať nad parou do zhustnutia. Keď je cesto vyšľahané ručne pridáme orechy a 100g práškového cukru. Plech vyložíme papierom a cesto pretierame cez šablónu, ktorú potom opatrne berieme, tak aby cesto ostalo na papieri. Šablóna musí byť otočená hladkou stranou na vrch. Sušiť pri 150°C 30 minút.
- 2
Krém: Z mlieka, z čokoládového pudingu uvaríme puding ktorý necháme vychladnúť. Zatiaľ vyšlaháme maslo s 150g práškovým cukrom, potom pridáme puding a vyšľaháme. Plnku striekame cukrárskym vreckom, kto nemá môže ju dávať lyžicou, cesto prikryjeme druhým cestom a necháme v chladničke odstáť najlepšie do druhého dňa. Ja som ešte zdobila čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu