Langoše

redakcia - fotkaredakcia, 27. januára 2010
6-8
porcií
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 KL
4 KL
2 KL
35 g
0,5 l
1 téglik




Postup

  1. 1

    Z uvedených surovín spracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť. Väčšie mikroténové vrecko vytrieme olejom, vložíme doň cesto a na 12 hodín zamrazíme.

  2. 2

    Potom z cesta tvarujeme placky (langoše) a na oleji ich z oboch strán opečieme.

  3. 3

    Potierame kečupom, roztlačeným cesnakom so soľou a posypeme syrom.

Diskusia k receptu

Vymazať
evas13
Cesto necháš rozmraziť , urobíš si valec, potom ho nakrájaš na plátký a vyvalkáš na požadovanú veľkosť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia