Kuracie rezne
Kuracie rezne naložené v jogurte s bylinkami
Autor receptu: redakcia
Postup- Do nádoby dáme jogurt, najemno
nasekané bylinky, ochutíme
soľou a korením.
- Mäso očistíme a nakrájame na 150 g porcie. Takto
nachystané mäso natenko naklepeme a naložíme do ochuteného jogurtu. Dáme na 24 hodín do chladničky.
- Zemiaky očistíme a nakrájame na
menšie kocky, dáme variť a osolíme.
Keď sú zemiaky mäkké, scedíme ich
a dáme do robota. Vymiešame, pridáme maslo, soľ podľa chuti
a podľa konzistencie vlažné mlieko.
- Naložené plátky mäsa obalíme v strúhanke a vypražíme v dostatočnom množstve oleja dozlatista. Hotové rezne
servírujeme so zemiakovou kašou.
|