Kuracie prsia v chrumkavom kabátiku (fotorecept)

Autor receptu: diabambulka

alebo jednoducho chrumkáčiky, tento recept je pre všetkých milovníkov chrumkavých dobrotiek :-)

6-8
porcií
6 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Múku, strúhanku, prášok do pečiva, sladkú mletú papriku, štipľavú papriku ( nemusí byť ), soľ, mleté čierne korenie, gyros korenie a prelisovaný cesnak premiešame - to je suchá zmes.
  2. Do druhej misky si nalejeme mlieko, pridáme petržlenovú vňať ( môžeme pridať bazalku, oregano ) a prisypeme 5 PL zo suchej zmesi. Vznikne nám cestíčko, v ktorom budeme máčať kuracie prsia.
  3. Kuracie prsia si vyklepeme, osolíme, okoreníme, na každé dáme plátok šunky a vajíčkovo-šunkovú plnku.
  4. Dáme do cestíčka a potom do suchej zmesi. Vysmažíme a potom ešte na 1- 1 a 1/2 minúty dáme do mikrovlnky dorobiť. Plnka : Na oleji si osmažíme nakrájané šampiňóny, osolíme, okoreníme a pridáme vajíčka. Všetko spolu dobre premiešame.
  5. Dobrú chuť :-)))