Kuracie prsia s broskyňou
Autor receptu: gordonko
..toto som jedol 1 x v P.Bystrici v hoteli ,,GARDEN,, nieje to presný recept ,ale je mu veľmi podobný ..... neviem ...... , ked nám niekde niečo chutí nemali by nám dať aj recept ????
20 minút príprava |
15 - 20 minút tepelná úprava |
Postup
- kuracie prsia si naporcujeme jemne naklepeme ,osolíme a okoreníme
- kompotované broskyne scedíme a zrežeme ,aby neboli také vysoké
- z múky ,cesnaku, soli a vody si spravíme riedšiu ,,cesnakovú zátrepku,, a necháme prejsť varom
- kuracie prsia z jednej strany opečieme , otočíme ich , položíme na opečenú stranu broskyňu
- a cez to položíme plátok syra , ktorý sa pri opekaní kuracích prs z druhej strany roztopí
- podávané s ryžou a opekanými zemiakmi preliaté cesnakovou zátrepkou
DOBRÚ CHUŤ