Kuracie prsia s ananásom

anajkaAnajka, 51 ročná žena, Jeseník, recept pridala: 10. februára 2010 22:11Ďalšie jej recepty

Presne neviem odkiaľ recept mám ,ale je najobľúbenejší u mojich dcér a teraz aj u manžela, ktorý veľmi neobľubuje mäso s ovocím. A čo je dôležité, je rýchly a chutný.

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cibuľu nakrájame na drobno a na masle zľahka osmažíme. Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia a krátko osmažíme. Pridáme soľ,kari korenie a podlejeme troškou vody. Dusíme do polmäkka.

2

Pridáme na kocky nakrájaný ananás aj so šťavou a dodusíme. Nakoniec pridáme smotanu v ktorej sme rozmiešali 1PL hladkej múky a necháme krátko prevariť. &

3

Dochutíme cukrom,citrónovou šťavou,mletým bielylm korením a prípadne ešte soľou. Ako príloha je vhodná ryža.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 4 ľudia (4,8 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • sbohemrozume, 11. februára 2010 o 11:50
    vtipné a rychlé


  • anajka, 12. februára 2010 o 10:09
    Ďakujem,ale skús vyskúšať,budeš milo prekvapený-á


  • barborkam, 25. apríla 2012 o 15:55
    dnes sme varili a je to za 1 :) skoro som zabudla... za 1 s *


  • anajka, 25. apríla 2012 o 16:55
    Ďakujem, som veľmi rada že chutilo.


  • concord, 14. februára 2013 o 12:27
    @anajka
    Tie plnky to čo má byť? Nesplietla si náhodou tie suroviny?


  • anajka, 15. februára 2013 o 08:04
    To nie sú plnky, ale ingrediencia na šťavičku,suroviny sú správne. treba vyskúšať ako píše barborkam.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist