Kuracie prsia s ananásom

anajkaAnajka, recept pridal: 10. februára 2010 22:11Ďalšie jeho recepty

Presne neviem odkiaľ recept mám ,ale je najobľúbenejší u mojich dcér a teraz aj u manžela, ktorý veľmi neobľubuje mäso s ovocím. A čo je dôležité, je rýchly a chutný.

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cibuľu nakrájame na drobno a na masle zľahka osmažíme. Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia a krátko osmažíme. Pridáme soľ,kari korenie a podlejeme troškou vody. Dusíme do polmäkka.

2

Pridáme na kocky nakrájaný ananás aj so šťavou a dodusíme. Nakoniec pridáme smotanu v ktorej sme rozmiešali 1PL hladkej múky a necháme krátko prevariť. &

3

Dochutíme cukrom,citrónovou šťavou,mletým bielylm korením a prípadne ešte soľou. Ako príloha je vhodná ryža.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • sbohemrozume, 11. februára 2010 o 11:50
    vtipné a rychlé


  • anajka, 12. februára 2010 o 10:09
    Ďakujem,ale skús vyskúšať,budeš milo prekvapený-á


  • barborkam, 25. apríla 2012 o 15:55
    dnes sme varili a je to za 1 :) skoro som zabudla... za 1 s *


  • anajka, 25. apríla 2012 o 16:55
    Ďakujem, som veľmi rada že chutilo.


  • concord, 14. februára 2013 o 12:27
    @anajka
    Tie plnky to čo má byť? Nesplietla si náhodou tie suroviny?


  • anajka, 15. februára 2013 o 08:04
    To nie sú plnky, ale ingrediencia na šťavičku,suroviny sú správne. treba vyskúšať ako píše barborkam.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist