Kuracie prsia s ananásom

anajkaAnajka, recept pridal: 10. februára 2010 22:11Ďalšie jeho recepty

Presne neviem odkiaľ recept mám ,ale je najobľúbenejší u mojich dcér a teraz aj u manžela, ktorý veľmi neobľubuje mäso s ovocím. A čo je dôležité, je rýchly a chutný.

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cibuľu nakrájame na drobno a na masle zľahka osmažíme. Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia a krátko osmažíme. Pridáme soľ,kari korenie a podlejeme troškou vody. Dusíme do polmäkka.

2

Pridáme na kocky nakrájaný ananás aj so šťavou a dodusíme. Nakoniec pridáme smotanu v ktorej sme rozmiešali 1PL hladkej múky a necháme krátko prevariť. &

3

Dochutíme cukrom,citrónovou šťavou,mletým bielylm korením a prípadne ešte soľou. Ako príloha je vhodná ryža.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • sbohemrozume, 11. februára 2010 o 11:50
    vtipné a rychlé


  • anajka, 12. februára 2010 o 10:09
    Ďakujem,ale skús vyskúšať,budeš milo prekvapený-á


  • barborkam, 25. apríla 2012 o 15:55
    dnes sme varili a je to za 1 :) skoro som zabudla... za 1 s *


  • anajka, 25. apríla 2012 o 16:55
    Ďakujem, som veľmi rada že chutilo.


  • concord, 14. februára 2013 o 12:27
    @anajka
    Tie plnky to čo má byť? Nesplietla si náhodou tie suroviny?


  • anajka, 15. februára 2013 o 08:04
    To nie sú plnky, ale ingrediencia na šťavičku,suroviny sú správne. treba vyskúšať ako píše barborkam.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist