Kuracie prsia s ananásom

anajkaAnajka, recept pridal: 10. februára 2010 22:11Ďalšie jeho recepty

Presne neviem odkiaľ recept mám ,ale je najobľúbenejší u mojich dcér a teraz aj u manžela, ktorý veľmi neobľubuje mäso s ovocím. A čo je dôležité, je rýchly a chutný.

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cibuľu nakrájame na drobno a na masle zľahka osmažíme. Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia a krátko osmažíme. Pridáme soľ,kari korenie a podlejeme troškou vody. Dusíme do polmäkka.

2

Pridáme na kocky nakrájaný ananás aj so šťavou a dodusíme. Nakoniec pridáme smotanu v ktorej sme rozmiešali 1PL hladkej múky a necháme krátko prevariť. &

3

Dochutíme cukrom,citrónovou šťavou,mletým bielylm korením a prípadne ešte soľou. Ako príloha je vhodná ryža.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • sbohemrozume, 11. februára 2010 o 11:50
    vtipné a rychlé


  • anajka, 12. februára 2010 o 10:09
    Ďakujem,ale skús vyskúšať,budeš milo prekvapený-á


  • barborkam, 25. apríla 2012 o 15:55
    dnes sme varili a je to za 1 :) skoro som zabudla... za 1 s *


  • anajka, 25. apríla 2012 o 16:55
    Ďakujem, som veľmi rada že chutilo.


  • concord, 14. februára 2013 o 12:27
    @anajka
    Tie plnky to čo má byť? Nesplietla si náhodou tie suroviny?


  • anajka, 15. februára 2013 o 08:04
    To nie sú plnky, ale ingrediencia na šťavičku,suroviny sú správne. treba vyskúšať ako píše barborkam.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovensko má 17 rôznych názvov pre jeden malý kúsok uvareného čreva
Aký máme vlastne my Slováci vzťah k zabíjačkovým špecialitám, aké preferujeme chute, aké sú pre ten-ktorý kraj tie pravé jaternice, klobásy, tlačenky, čo vonia viac mužom a čo ženám a rezonuje ešte pojem zabíjačková sezóna medzi Dunajom a Tatrami tak, ako tomu bolo kedysi?

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist