Kuracie kúsky s Tagliatelle a Sugo Di Pomodoro

Autor receptu: marcel83

Alebo "Kuracie vykostené stehná s rezancami a rajčinovou omáčkou" :P

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na bravčovej masti opražíme nadrobno nasekanú cibuľu. Pridáme rajčinové pyré /pretlak/, naškriabanú citrónovú kôru, cukor a zredukujeme.
  2. Pridáme nasekanú bazalku a majorán, čierne korenie a štipku soli. Necháme 5 min. prejsť varom a odstavíme.
  3. Kuracie stehná /teda resp. nohy - stehno aj kĺb/ vykostíme a odstránime všetky šľachy. Narežeme na kúsky.
  4. Na rozpálenej masti prudko opražíme mäso. Pokvapkáme citrónovou šťavou a okoreníme. Dorestujeme na prudkom ohni. Odstavíme a osolíme.
  5. Návod na cestoviny asi netreba ;)
  6. Posypeme strúhaným parmezánom. Dobrú chuť.
  7. Recept aj na mojom blogu.