Kuracia pečeň na spôsob Bacskai

Kuracia pečeň na spôsob Bacskai
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Autor receptu

Peter Szlovák, kuchár hotela Kormorán v Šamoríne–Čilistov


Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Umyté kuracie pečienky narežeme na väčšie kusy. Na panvici na masti dozlatista osmažíme červenú cibuľu, pridáme nakrájanú zelenú papriku a paradajky.

2

Na ohni všetko opečieme a pridáme pečienku. Okoreníme, osolíme, pridáme majorán a nakoniec mletú červenú papriku. Podlejeme vodou a dorestujeme.

3

Ako prílohu podávame zemiaky s petržlenom, ryžu alebo domácu tarhoňu. Toto jedlo sa podáva čerstvé v teplom stave. Dozdobíme zelenou paprikou a paradajkami.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.

Turecká kuchyňa: Hosť do domu - boh do domu
Seriál SVETOVÉ KUCHYNE dnes z orientálneho Turecka od našej Varecháčky Cesminaz.

Diétna grilovačka
Leto v znamení grilovačiek je v plnom prúde. Rozvoniava to medzi domami, na lúkach, v ovocných sadoch, pri horských potokoch.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist