Kuracia pečeň na spôsob Bacskai

Peter Szlovák
kuchár hotela Kormorán v Šamoríne–Čilistov, 18. marca 2012 11:50
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Kuracia pečeň na spôsob BacskaiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
20 min
tepelná úprava


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Umyté kuracie pečienky narežeme na väčšie kusy. Na panvici na masti dozlatista osmažíme červenú cibuľu, pridáme nakrájanú zelenú papriku a paradajky.

  2. 2

    Na ohni všetko opečieme a pridáme pečienku. Okoreníme, osolíme, pridáme majorán a nakoniec mletú červenú papriku. Podlejeme vodou a dorestujeme.

  3. 3

    Ako prílohu podávame zemiaky s petržlenom, ryžu alebo domácu tarhoňu. Toto jedlo sa podáva čerstvé v teplom stave. Dozdobíme zelenou paprikou a paradajkami.

ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist