Kurací stroganov po prešovsky

Kurací stroganov po prešovsky
Foto: kimlo
kimloKimlo, recept pridal: 9. apríla 2010 6:09Ďalšie jeho recepty

Vzhľadom na jednoduchosť a tak málo ingrediencií je to vynikajúca pochúťka. Skúste a neoľutujete!

Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na oleji speníme narobno nakrájanú cibuľu, mäso pokrájame na malé kocky, pridáme k cibuli a osolíme. Kto chce, môže podľa chuti pridať pretlačený cesnak.Podusíme asi 15 minút. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme kečup podľa chuti, smotanu a necháme prejsť varom. Podávame s ryžou alebo cestovinami.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • jezibabka1, 9. apríla 2010 o 09:26
    @kimlo hm, žeby si došiel na tú moju rybku (teda cistinkinu) a popri tom doniesol za mištičku stroganova?:)))))) ukladám si


  • michsamant, 9. apríla 2010 o 10:48
    vyzera to naozaj dobre, velmi vydarena fotka


  • hanina, 9. apríla 2010 o 11:21
    Pripájam sa aj názov je pekný.


  • torticka, 9. apríla 2010 o 15:55
    jezibabka, stretneme sa vo vlaku vo Vrútkach a pôjdeme do Starej
    Turej ku kimlovi na večeru. Ty donesieš zlatú hrušku a ja slivovicu. Dobre? A prešovský stroganov mu zjeme.


  • kimlo, 9. apríla 2010 o 21:19
    Už sa minul... syn mi nechal dnes na kuchynskej linke len prázdne hrnce... chce to ďalší recept... musím sa mu zavďačiť, on mi tie jedlá totiž fotí.. :-)


  • jezibabka1, 10. apríla 2010 o 07:02
    @torticka a môžeme utrieť ústa:)))))))


  • veronika353, 10. apríla 2010 o 08:32
    Mám v mrazáku morčecí maso a tak to zkusím z toho.Vypadá to velice chutně, ani to neukážu manželovi,protože bych to musela vařit už dnes!


  • torticka, 10. apríla 2010 o 16:35
    No toto!


  • sracz, 10. apríla 2010 o 18:51
    Ciao, Kimlo, ešte krát! Stroganov ja smiem, môžem, chcem a musím vo všetkých jeho podobách, a variantoch. Veľké úspechy zožínam pri jeho obmene v hrubších slaných palacinkách a s nadstavovanou dusenou kapustou (kyslá a čerstvá červená) s karamelom a jablkami (recept onedlho dodám na Varechu). Hej a ešte niečo, povedz mi Ty Chillicowboy zo Záhoria, ako si sa dostal až ku "koňarskému" receptu do Prešova!?


  • kimlo, 11. apríla 2010 o 12:15
    @sracz ahoj, ten stroganov nie je môj recept, mám ho na svojej webovej stránke, už ani neviem odkial, a postupne tie recepty aj skúšam.. ak je dobrý, tak sa s ním aj podelím. :-)


  • jezibabka1, 25. septembra 2010 o 20:09
    čaves @kimlo :) moja dcerka si vymyslela na obed stroganov, ale "iný":), tak som ju odporučila na varechu, nech si vyberie a vybrala si Tvoj recept a bol fakt supiš, na večeru nám ostalo po "vzorke":)))) takže dík:)


  • kimlo, 26. septembra 2010 o 11:38
    Ahoj, teší ma že vám chutilo.. :-)


  • vargy, 8. apríla 2012 o 14:17
    díky. chutilo.


  • mia2404, 5. júla 2012 o 10:44
    Dcéra moc mäso nejedáva , ale tvoj recept je vynikajúci lebo ani kúsok mäska neostalo na tanieri :-)))


  • athelasil, 7. marca 2013 o 11:58
    vyzerá to skvelo, dakedy vyskúšam :) ukladám do kk :)


  • antaia, 7. marca 2013 o 11:58
    ...lahke mäso, ostra omacka a k tomu pekna fotka, super!


  • tinuska186, 7. marca 2013 o 12:02
    mnam, ja milujem stroganov...my s manzelom este pridavame horcicu....a tiez je to perfektné


  • gordonko, 7. marca 2013 o 12:09
    ozaj to vyzerá nadherne ....synator dobre fotí


  • nikanika, 7. marca 2013 o 14:23
    recept vyzerá pekne, ale od stroganova to má veľmi ďaleko


  • bobka07, 10. marca 2013 o 13:30
    Vinikajuci a tak jednoduchy a rychly recept, mozem len doporucit. Uz som ho robila.


  • cita, 13. marca 2013 o 08:21
    Naozaj rýchly recept a bolo to parádne :)


  • jozka2, 28. septembra 2013 o 22:21
    vyzera velmi lakavo za 5+.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist