Kurací stroganov po prešovsky

kimloKimlo, 55 ročný muž, Stará Turá, ale rodený záhorák, predtým Velké Leváre, 9. apríla 2010 6:09
Ďalšie jeho recepty »

Kurací stroganov po prešovskyFoto: kimlo

Vzhľadom na jednoduchosť a tak málo ingrediencií je to vynikajúca pochúťka. Skúste a neoľutujete!

4
porcie
15 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
1 ks
1 strúčik
100-150 ml
100 ml
 podľa chuti
 podľa potreby

Postup prípravy

  1. 1

    Na oleji speníme narobno nakrájanú cibuľu, mäso pokrájame na malé kocky, pridáme k cibuli a osolíme. Kto chce, môže podľa chuti pridať pretlačený cesnak.Podusíme asi 15 minút. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme kečup podľa chuti, smotanu a necháme prejsť varom. Podávame s ryžou alebo cestovinami.

ohodnoť recept:
Hlasovali 4 ľudia (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist