Kurací stroganov po prešovsky

Kurací stroganov po prešovsky
Foto: kimlo
kimloKimlo, recept pridal: 9. apríla 2010 6:09Ďalšie jeho recepty

Vzhľadom na jednoduchosť a tak málo ingrediencií je to vynikajúca pochúťka. Skúste a neoľutujete!

Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Na oleji speníme narobno nakrájanú cibuľu, mäso pokrájame na malé kocky, pridáme k cibuli a osolíme. Kto chce, môže podľa chuti pridať pretlačený cesnak.Podusíme asi 15 minút. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme kečup podľa chuti, smotanu a necháme prejsť varom. Podávame s ryžou alebo cestovinami.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

22 komentárov k receptu
  • jezibabka1, 9. apríla 2010 o 09:26
    @kimlo hm, žeby si došiel na tú moju rybku (teda cistinkinu) a popri tom doniesol za mištičku stroganova?:)))))) ukladám si


  • michsamant, 9. apríla 2010 o 10:48
    vyzera to naozaj dobre, velmi vydarena fotka


  • hanina, 9. apríla 2010 o 11:21
    Pripájam sa aj názov je pekný.


  • torticka, 9. apríla 2010 o 15:55
    jezibabka, stretneme sa vo vlaku vo Vrútkach a pôjdeme do Starej
    Turej ku kimlovi na večeru. Ty donesieš zlatú hrušku a ja slivovicu. Dobre? A prešovský stroganov mu zjeme.


  • kimlo, 9. apríla 2010 o 21:19
    Už sa minul... syn mi nechal dnes na kuchynskej linke len prázdne hrnce... chce to ďalší recept... musím sa mu zavďačiť, on mi tie jedlá totiž fotí.. :-)


  • jezibabka1, 10. apríla 2010 o 07:02
    @torticka a môžeme utrieť ústa:)))))))


  • veronika353, 10. apríla 2010 o 08:32
    Mám v mrazáku morčecí maso a tak to zkusím z toho.Vypadá to velice chutně, ani to neukážu manželovi,protože bych to musela vařit už dnes!


  • torticka, 10. apríla 2010 o 16:35
    No toto!


  • sracz, 10. apríla 2010 o 18:51
    Ciao, Kimlo, ešte krát! Stroganov ja smiem, môžem, chcem a musím vo všetkých jeho podobách, a variantoch. Veľké úspechy zožínam pri jeho obmene v hrubších slaných palacinkách a s nadstavovanou dusenou kapustou (kyslá a čerstvá červená) s karamelom a jablkami (recept onedlho dodám na Varechu). Hej a ešte niečo, povedz mi Ty Chillicowboy zo Záhoria, ako si sa dostal až ku "koňarskému" receptu do Prešova!?


  • kimlo, 11. apríla 2010 o 12:15
    @sracz ahoj, ten stroganov nie je môj recept, mám ho na svojej webovej stránke, už ani neviem odkial, a postupne tie recepty aj skúšam.. ak je dobrý, tak sa s ním aj podelím. :-)


  • jezibabka1, 25. septembra 2010 o 20:09
    čaves @kimlo :) moja dcerka si vymyslela na obed stroganov, ale "iný":), tak som ju odporučila na varechu, nech si vyberie a vybrala si Tvoj recept a bol fakt supiš, na večeru nám ostalo po "vzorke":)))) takže dík:)


  • kimlo, 26. septembra 2010 o 11:38
    Ahoj, teší ma že vám chutilo.. :-)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 10 komentárov)
  • vargy, 8. apríla 2012 o 14:17
    díky. chutilo.


  • mia2404, 5. júla 2012 o 10:44
    Dcéra moc mäso nejedáva , ale tvoj recept je vynikajúci lebo ani kúsok mäska neostalo na tanieri :-)))


  • athelasil, 7. marca 2013 o 11:58
    vyzerá to skvelo, dakedy vyskúšam :) ukladám do kk :)


  • antaia, 7. marca 2013 o 11:58
    ...lahke mäso, ostra omacka a k tomu pekna fotka, super!


  • tinuska186, 7. marca 2013 o 12:02
    mnam, ja milujem stroganov...my s manzelom este pridavame horcicu....a tiez je to perfektné


  • gordonko, 7. marca 2013 o 12:09
    ozaj to vyzerá nadherne ....synator dobre fotí


  • nikanika, 7. marca 2013 o 14:23
    recept vyzerá pekne, ale od stroganova to má veľmi ďaleko


  • bobka07, 10. marca 2013 o 13:30
    Vinikajuci a tak jednoduchy a rychly recept, mozem len doporucit. Uz som ho robila.


  • cita, 13. marca 2013 o 08:21
    Naozaj rýchly recept a bolo to parádne :)


  • jozka2, 28. septembra 2013 o 22:21
    vyzera velmi lakavo za 5+.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist