Krúpy s bryndzou a medvedím cesnakom

luciak - bez fotkyluciak, 24. marca 2016
Krúpy s bryndzou a medvedím cesnakom
Foto: luciak

Jednoduchý a lacný recept s aktuálne dostupným medvedím cesnakom.

2
porcie
5 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 hrnček




Postup

  1. 1

    Krúpy prepláchneme a uvaríme v slanej vode,

  2. 2

    pridáme bryndzu, nasekaný medvedí cesnak a ak máme chuť, opraženú slaninu.

  3. 3

    Hotovo, môžeme jesť :) Je to výborné.

Diskusia k receptu

altyn
Tak to tvoje včerajšie urážanie Varecháčov, to bola tvoja upútavka?
No neviem či si si tým moc pomohol. Škoda, pretože recept dobrý a foto ako od profesionálov. Dlho bude trvať než ti poniektorí odpustia...
luciak
@Altyn (24.3.2016 16:07)
Ako? :D Nie som si ista ci ti rozumiem, kde? Nemylis si ma s niekym?

klukodvody
No zrovna dnes jsem koupil kroupy, chtěl jsem dělat " kubu", ale změním to podle Tebe a určitě s tou slaninkou. Po namočení krup je to i rychlovka. Určitě ukládám a 5*.
gabriele
odporucam vyskusat...je to vyborne...ked sa prida na vrch ta oprazena slaninka alebo cibula na masle...a k tomu cmar alebo kefir...naozaj to nema chybu :)
luciak
@Luwinka (24.3.2016 19:31)

no ved dobre, ale co ja s tym mam? :D Pridala som recept s bryndzou, tak som jeho alter ego ci co? To musi byt hotova slecna Marplova, dat si toto dokopy :D
evanaaa
@luciak , aj mňa zarazilo, čo napísal @altyn , aj keď som hneď vedela, koho mal na mysli, predsa si len mal overiť, komu toto píše......




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia