Krúpoto s pestom z medvedieho cesnaku

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 4. apríla 2015

Zbožňujem krúpky a všetky možné pestá. Najradšej mám pesto z medvedieho cesnaku.

2-3
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g




Postup

  1. 1

    Krúpky si uvarím al dente, jemne osolím.

  2. 2

    Pesto pripravujem väčšinou z medvedieho cesnaku, olivového oleja, soli, slnečnicových jadierok.

  3. 3

    Pesto primiešam do uvarených krúpkov podľa chuti (s dcérou máme rady veľa). Naservírujem na tanier, posypem strúhaným tofu, nasekaným medvedím cesnakom a pestom.

  4. 4

    Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

motyka
určite stojí za vyskúšanie. Jedno z ďalších pôstnych jedál. Po Veľkej noci, keď už bude mať šunky a klobásy každý dosť, príde naň rad. KK*****.
kalllista
No, krupoto vyskúšané, ale použila som krúpy perličky a asi by mi vyhovovali stredné. Manžel si dal so mnou, no päťročného syna som naň nenahovorila :)). Skúsila som bez masla i s ním, dali sme si len pesto plus parmezán.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia