Kremžské bravčové rezne
Autor receptu: monika276
Gazdinky určite to poznáte : sobota večer a vás nič nenapadá, čo by ste urobili rodinke
na nedeľný obed. Nakoniec prehrabete stovky receptov a urobíte aj tak, čo obvykle :-)
Takto podobne vznikol aj tento recept, akurát to listovanie v receptoch skončilo
kombináciou viacerých z nich a rodinka bola nadmieru spokojná......
6 porcií |
30 minút príprava |
70 minút na 180 °C |
Postup
- Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany pomúčime a pomúčenou stranou poukladáme na pekáč, ktorý sme potreli olejom.
- Rezne potrieme kremžskou horčicou, navrch posypeme kolieskami cibule a postrúhaným tvrdým syrom a polejeme smotanou na varenie. Pečieme zakryté alobalom na 180 st. cca 1 hod. a nakoniec necháme odokryté zapiecť doružova cca 10 min.
- Vhodné podávať s novými zemiakmi a zeleninovým šalátom.