Kremžské bravčové rezne

Autor receptu: monika276

Gazdinky určite to poznáte : sobota večer a vás nič nenapadá, čo by ste urobili rodinke na nedeľný obed. Nakoniec prehrabete stovky receptov a urobíte aj tak, čo obvykle :-) Takto podobne vznikol aj tento recept, akurát to listovanie v receptoch skončilo kombináciou viacerých z nich a rodinka bola nadmieru spokojná......

6
porcií
30 minút
príprava
70 minút
na 180 °C

Postup

  1. Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany pomúčime a pomúčenou stranou poukladáme na pekáč, ktorý sme potreli olejom.
  2. Rezne potrieme kremžskou horčicou, navrch posypeme kolieskami cibule a postrúhaným tvrdým syrom a polejeme smotanou na varenie. Pečieme zakryté alobalom na 180 st. cca 1 hod. a nakoniec necháme odokryté zapiecť doružova cca 10 min.
  3. Vhodné podávať s novými zemiakmi a zeleninovým šalátom.