tortový korpus je možné zakúpiť,šikovnejšie si môžu upiecť. na parížsky krém potrebujeme 3 smotany na šľahanie 12PL kakaa,12pl mletého cukru. Suroviny uviesť do varu a nechať Zobraziť celý popistortový korpus je možné zakúpiť,šikovnejšie si môžu upiecť. na parížsky krém potrebujeme 3 smotany na šľahanie 12PL kakaa,12pl mletého cukru. Suroviny uviesť do varu a nechať vychladnúť.Vychladnuté uložiť na 12 a viac hodín do chladničky.Potom už len vyšľahať šlahačom do peny , natrieť na korpus a DOBRÚ CHUŤ. Túto tortu pečiem v rodine veľmi často k narodeninám i k meninám ,lebo ju všetci milujú.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
do hrnca vylejeme smotanu,pridáme kakao a cukor a privedieme do varu/ nesmie vrieť/ odstavíme a necháme vychladnúť.
- 2
Na druhý deň studené vyšľaháme šľahačom do hustej peny/krému/
- 3
Natrieme na korpus ,Môžeme spodok korpusu i potrieť jahodovým džemom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
* 12 PL kakaový prášok
* 12 PL cukor práškový
Nuz tak tomu nerozumiem. Nebolo by lepsie uvadzat gramaz a mili litre namiesto PL alebo kusov?