Králičie beháky na póre a bielom víne (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Králičina patrí medzi moje obľúbené mäso. Teraz som ju robila na póre a podlievala bielym
vínom.
2 porcie |
10 minút príprava |
45 minút tepelná úprava |
Postup
- Králičie beháky som umyla osušila. Našla som pri nich aj bočné blany.
- Tie blany ma napadlo naplniť, ako ich tu raz plnil @sracz a mne sa to páčilo. Ale recept je o behákoch, takže tomu sa nebudem venovať.
- Na panvicu som dala masť a beháky som opiekla z oboch strán.
- Potom som ich osolila, korenila, pridala som rascu a posypala červenou mletou paprikou.
- Podliala som ich biely vínom a dusila do mäkka pod pokrievkou. Počas dusenia som ich podlievala vínom.
- Hotové mäsko. Pokiaľ sa dusilo pripravila som si tarhoňu.
- Prajem vám dobrú chuť.