Králičie beháky na póre a bielom víne (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Králičina patrí medzi moje obľúbené mäso. Teraz som ju robila na póre a podlievala bielym vínom.

2
porcie
10 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Králičie beháky som umyla osušila. Našla som pri nich aj bočné blany.
  2. Tie blany ma napadlo naplniť, ako ich tu raz plnil @sracz a mne sa to páčilo. Ale recept je o behákoch, takže tomu sa nebudem venovať.
  3. Na panvicu som dala masť a beháky som opiekla z oboch strán.
  4. Potom som ich osolila, korenila, pridala som rascu a posypala červenou mletou paprikou.
  5. Podliala som ich biely vínom a dusila do mäkka pod pokrievkou. Počas dusenia som ich podlievala vínom.
  6. Hotové mäsko. Pokiaľ sa dusilo pripravila som si tarhoňu.
  7. Prajem vám dobrú chuť.