Koložvárska kapusta pečená

Autor receptu: panjan

Je na veľký pekáč , lebo to príde celá moja família .

20 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Je to na veľký pekáč : vyžmýkam trošku kyslú kapustu asi tak cca 2 kg vymastím pekáč dám na spodok narezanú cibuľu na veľké kúsky na to asi polovičku kapusty , na to dám vrstvu uvarenej ochutenej ryže --- na to dám podusené na cibuľke mleté bravčové mäso do ktorého dávam vegetu, veľa cesnaku, čierne ml. korenie , mleté kmín, červenú papriku ml. , a ja dávam ale nemusíte / suš. huby namočené na hodinku predom v mlieku a vode pomer 1 : 1 , ked to je udusené tak to dám na tú ryžu, ----- a na vrch dám zvyšnú kapustu posypem gril korením a zalejem pol. litrom smotany to je jedno akej - ako kto chce a v ktorej sme rozhabaľkovali tri celé vajcia . a necháme upiecť tak ako je to na obrázku.