tento recept je výborny keď vám ostanú bielky
Suroviny
7 ks |
|
200 g |
|
200 g |
|
80 g |
|
1/2 lyžičky |
|
PLNKA: | |
1 (den vopred uvarene) |
|
200 g |
|
5-6 ks |
|
Čokoládová poleva : | |
100 g |
|
50 g |
|
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme na sneh ,pridáme práškový cukor,došľaháme do tuha,pridáme kokos,múku ,pol lyžičky PDP a všetko spolu vymiešame.Vylejeme na plech 36X27 vyložený papierom na pečenie a rovnomerne rozotrieme.Dáme piecť na 180°C.
- 2
Plnka:Plechovku Salka varíme v hrnci s vodou 3 hodiny najlepšie je uvariť deň vopred.Uvarené vychladnuté SALKO vyšľaháme s maslom na hladký krém ,1/2.plnky natrieme na upečený vychladnutý plát, priložíme tortové oplatky ,prevrátime natrieme druhou 1/2 plnky a znovu položíme oplatky.
- 3
Zaťažíme a necháme stuhnúť v chladničke.Pokrájame na kocky nožom namočeným do horúcej vody. Polovicu kocky namáčame v čokoláde.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu