Kokosová griláž

dorisa - fotkadorisa, 6. novembra 2010
Kokosová griláž
Foto: dorisa

Celý život robievam grilážky také pravé, s karamelom a orechami medzi oplátkami. Dcéra mi dala recept na kokosové grilážky, tak som ich urobila. Sú Zobraziť celý popisCelý život robievam grilážky také pravé, s karamelom a orechami medzi oplátkami. Dcéra mi dala recept na kokosové grilážky, tak som ich urobila. Sú chutné, ale ja naďalej dám prednosť tým klasickým.

15
porcií
45 minút
príprava

Suroviny

250 g
1 ks
1 ks, sladené
2 ks




Postup

  1. 1

    Ceru rozpusíme a trocha ochladíme. Pridáme salco a kokosovú múčku. Plnku natrieme na na oplátku a druhou ju zakryjeme. Keď trocha všetko zachladne, narežeme dezert na štvorce, alebo obdĺžniky a kraje namočíme do čokoládovej polevy.

Diskusia k receptu

zdezda
ukladám, vyskúšam, možno aj zajtra, robievam klasickú griláž, budeme mať niečo nové :-)
samanka
raz som ich robila, je to dávno, ale boli dobrééé. @dorisa upiekla som Tvoj ďatlový zákusok, ešte chladne, som zvedavá, aká bude v rodine odozva....
allstar
No Grilážky mám rád .. ale kokosovú samozrejme vyskúšam
evanaaa
Presne, ako z obchodu. Skoro tak isto vypadajú grilážky u nás v malej predajničke, ale pre mňa sú aj tak tabu. Stará mama robievala veľkú oplátku s grilážovo- orechovou náplňou a vždy nám posielala.
matased
Ja som robila takéto kokosové, našla som ich v knihe" Recepty zo života", zjedli sa raz -dva...
kuchticka
No grilazky lubim tiez, ale musim si vymysliet nahradu za oplatky, lebo u nas nedostanem kupit. Kto je na Vareche majster cukrar-pekar? Iste by vedel poradit ako spravit oplatky doma bez formy.
samanka
@dorisa koláčik mal úspech, všetkým chutil. Keď som ho piekla, vieš ako som sa bála, že ho spálim? Ale všetko dopadlo dobre, bol príjemný, mäkkučký. Vďaka :-))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia