Foto: andy54
U nás doma sa tento recept robí najčastejšie vtedy, ak z obeda ostanú knedle. No raz za čas ich urobím aj z celej knedle. Zobraziť celý popisU nás doma sa tento recept robí najčastejšie vtedy, ak z obeda ostanú knedle. No raz za čas ich urobím aj z celej knedle. Vtedy je toho veľa. A chutí to vynikajúco. Párky môžu byť rôzne. Záleží na tom, ktoré Vám najviac chutia.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame si knedľu, dáme do misky a zalejeme mliekom. Necháme rozmočiť.
-
2
Z lyžicou trocha knedľu pomačkáme. Pridáme trocha čierneho mletého korenia a premiešame.
-
3
Nakrájame si párky a pridáme do misy.
-
4
Premiešame a pridáme trocha soli a múku. Znova premiešame.
-
5
Vysmážame na horúcom oleji z oboch strán do hneda.
-
6
Necháme odkvapkať olej a ukladáme do misky na seba. Dobrú chuť.
nápad na jejich zpracování. Na sladko mi to naši nechtějí jíst.