Foto: danda3
Staré, ale dobré, to poznáme, poviete si, ja som ale recept zmenila v tom, že karfiol nevarím, ale robím zo surového, čas varenia sa Zobraziť celý popisStaré, ale dobré, to poznáme, poviete si, ja som ale recept zmenila v tom, že karfiol nevarím, ale robím zo surového, čas varenia sa skráti a všetko sa odohráva v jednom hrnci či na panvici.☺
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karfiol opláchneme a nahrubo nastrúhame ako jablká. Cibuľu pokrájame (ja som mala zbytok póru, tak som ho tam šupla) a na troške oleja orestujeme, pridáme karfiol a za občasného miešania ho upečieme do chrumkava. Pridáme soľ a korenie podľa chuti.
-
2
Vajíčka si rozhabarkujeme s troškou soli a vlejeme do karfiolu, za stáleho miešania necháme stuhnúť.
-
3
Podľa chuti ešte dosolíme a prídáme vňaťku, kto nemá rád, vynechá.
-
4
Podávame s chlebom a kyslou uhorkou. Dobrú chuť.☺
Diskusia k receptu