Jakubove diabolské mušle
Jozef Chatrnuch
šéfkuchár hotela Senec v Senci, 2. januára 2013
šéfkuchár hotela Senec v Senci, 2. januára 2013
Foto: Ivan Majerský
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najemno nakrájanú cibuľku opečieme na olivovom oleji, pridáme na jemné kocky nakrájanú cukinu a paradajky, nasekanú vňať, strúčik cesnaku a nakrájanú čili papričku. Pridáme pretlak.
- 2
Mušle osolíme a okoreníme, opečieme po oboch stranách a poukladáme ich na pikantnú zmes.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
manažér našej vinotéky zaobstaral Moet & Chandon 2003, tak zatiaľ
nám postačí aj tento ročník - uvidíme čo donesie aké vzorky koncom
februára.