Hydinové soté s ananásom

Autor receptu: zabiatko66

Akurát sme sa vrátili z obeda a priravila som takúto rýchlovku. Fajnota.

2
porcie
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia si nakrájame na drobné kocočky deň dopredu a dáme do marinády, ktorá obsahuje (olivový olej, sójová omáčka, soľ, čierne korenie, pretlačený cestnak). V panvici rozpálime olej a prudko opečieme kuracie kocky . Restujeme 5-10 min. potom pridáme arašidy, jemne premiešame a pečieme 3-4 min. Pokiaľ sa nám trošíčku nepripečú do zlatista. Nakoniec pridáme ananás. Všetko jemne premiešame necháme ešte 2-3 min pripiecť a odstavíme. Podávame s ryžou. Ryžu uvaríme podľa návodu a potom ju na oleji trošičku pripečieme. A môžeme servírovať. Dobrú chuť.