Foto: klaura
Ďalší slaný koláčik, veľmi jednoduchý a dobrý ...
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
35 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Vajcia rozšľaháme v miske, pridáme nakrájané huby (suchohríby, kozáky, šampióny, hlivy ... čo práve rastie ...), nastrúhaný syr, kyslú smotanu, ochutíme vegetou, mletým čiernym korením, koreníme podľa chuti ...
- 2
Lístkové cesto si rozvaľkáme na veľkosť plechu a prenesieme ho za pomoci valčeka na vymastený plech, aby boli vyvýšené okraje. Vylejeme hríbovú masu. Posypeme natrhanou bazalkou. Ozdobíme pásikmi cesta, ktoré nám ostali po vaľkaní ...
- 3
Upečieme dozlatista.
- 2
Diskusia k receptu