Vymazaný recept

altyn - bez fotkyaltyn, 30. augusta 2010

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu

janger
@Altyn , v poslednej dobe som tu videla kopu receptov na rozne jedla z hub. A tak som si myslela, ze skoda, ze tu v obchode je vyber hub dost obmedzeny. A nazbierat ich tiez nemam kde. Tak tento recept je preto vyborny, sampinony kupim bez problemu. Dakujem.
altyn
@janger , ak kúpite tie krémové a nakrájate ich na hrubšie, tak sú na nerozoznanie od tých lesných. Samozrejme aj tie biele sa dajú použiť rovnako. Takže ich môžete použiť na akýkoľvek recept. Podľa mňa je len dôležité aby ste nepoužili olej, ale masť alebo maslo.
jerica
Ponúkol si dobrý recept , aj pre tých , čo majú možnosť mať lesné huby.
janazjarku
Poznám túto špecialitku ako Satinského hubovník :-) len tam nedávam rascu a do mlieka v ktorom sa máčajú rožky /krájam na kolieska/ pretlačim veľa cesnaku /vôňa pri pečení je na zbláznenie/ na vrch ešte pred pečením dám tenké plátky masla. Teraz som si všimla rozdiel je rožky namáčam dobre vyžmýkam a ukladám na spôsob žemlovky..vrstva rožkov..hríby..posledná vrstva rožky a tie sa vďaka maslu schrumkavejú :-)
altyn
@janazjarku vďaka za upozornenie, zabudol som tam pripísať cesnak! Ale už som to napravil. Ja to píšem z hlavy a tak sa chybička "vloudí"... :-))))
altyn
@bozulka ďakujem za pochvalu, mal som vážny dôvod na absenciu, sťahoval som sa. :-))))))