Foto: gordonko
Popozeral som si niekolko receptov, ale ani jeden mi nepasoval a tak som si ich urobil podla Zobraziť celý popisPopozeral som si niekolko receptov, ale ani jeden mi nepasoval a tak som si ich urobil podla seba
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
prichystané suroviny , je tam aj cibula , ale tú som nakoniec nedal ...
-
2
rožky si navlhčíme v mlieku a ,,naškubeme ,, si ich do misy .... nesmí byť moc mokrý
-
3
na 6 naškubaných rožkou som dal 2 morčacie vajcia ( tak slepačích 2x toľko )
-
4
pridal som posekanou petržlenovou vnať , osolil
-
5
pridáme koreniny , rascu a pepř
-
6
pridáme huby - ja som mal už podusené v poháry od horčice ....kto má čerstvé , musí si huby najskvôr trochu vydusiť ....asi tak do 1 kila hub
-
7
pridáme cesnak a premiešame
-
8
ak je zmes mokrá pridáme trochu strúhanky a vymiešame na hustejší hmotu
-
9
znej potom formujeme fašírky
-
10
polovinu faširok som obalil v strúhanke druhú polovinu som robil bez obalovanie ....chutia rovnako
-
11
a tu už vysmážam .... takých 8 - 10 minut z jednej strany a po otočení asi 6 - 8 minut ....to zbadáte podla farby
-
12
vysmažené fašírky
-
13
príloha nové zemiaky ...tak nech Vám chutná
-
14
DOBRÚ CHUŤ
Tiež som sa pripojil do ,,armády nezamestnaných ,, a preto sa doma varia jednoduché a lacné jedlá , takže kolkorazy ani neni čo pridávať ..... mám tu v PC zopár nafotených obrázkou rôzných jedál no nemal som chuť sa stým hrať.
ĎAKUJEM Ti za záujem o mňa a prajem Ti pekný deň