Foto: ivffca
Je čas pochváliť sa so zásobami sušených hríbov :-) a ponúknuť príjemnú návštevu.
20 minút
príprava
príprava
45 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
2 veľké hrste |
|
6 ks, z predošlého dňa |
|
1 veľká |
|
4 ks |
|
1 l |
|
4 ks |
|
1 kávová lyžička |
|
2 kávová lyžička |
|
1 kávová lyžička |
|
|
|
|
Postup
-
1
Na masti si speníme nakrajanu cibuľu, pridáme opláchnuté hríby, posolíme a okoreníme. Pridáme roztlačený cesnak a orestujeme.
-
2
Rohlíky si nakrájame a zalejeme mliekom.
-
3
Pomiešame s hríbami. Pridáme vajcia, červenú papriku a majorán
-
4
Všetko spolu dobre premiešame. Dáme do vymasteného, alebo papierom vyloženého plechu a môžme piecť cca 45min na 200°C. Ja som ho na vrchu posypala strúhankou, ale nemusíte. Jesť môžme teplý, ale dobrý je aj studený.
Julica, myslíš surovú papriku, lebo mletá tam je. A ja som zohnala údenú mletú, dám ju tam.
ano, stare rohliky lubia mlieko, ale udenu papriku by som tam nedavala, lebo uplne zmeni chut
grahamove rohliky a sneh z bielkov, moze byt :-)
gratulujem !
Hubnik je mnamko a urcite Vam este nieco dobre pridam na varechu, len musim aj s foto je to zaujimavejsie :-)