Ázijské rezance
Hovädzie zeleninové Wok rezance
Autor receptu: shanshi
5 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Ošúpeme cesnak a na jemno ho nasekáme. Jarnú cibuľku očistíme a nakrájame. Hovädzie mäso nakrájame na tenké prúžky.
- Vo woku rozpálime olej, pridáme jarnú cibuľku a hovädzie mäso a za stáleho miešania pečieme 5 minút.
- Dochutíme cesnakom, červenou kari pastou, rybacou omáčkou a sójovou omáčkou. Zeleninu primiešame do mäsa, pridáme vodu a Wok rezance, všetko spolu dobre premiešame a povaríme ešte 3 - 4 minúty.
- Shan'shi Tip: Tieto ingrediencie do omáčky nepoznajú medze vašej kreativity. Je možné použiť akékoľvek mäso, napríklad kura s fazuľovými výhonkami a papriku alebo morčacie mäso s mrkvou a hubami.
|