Ázijské rezance

Hovädzie zeleninové Wok rezance

Autor receptu: shanshi

5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Ošúpeme cesnak a na jemno ho nasekáme. Jarnú cibuľku očistíme a nakrájame. Hovädzie mäso nakrájame na tenké prúžky.
  2. Vo woku rozpálime olej, pridáme jarnú cibuľku a hovädzie mäso a za stáleho miešania pečieme 5 minút.
  3. Dochutíme cesnakom, červenou kari pastou, rybacou omáčkou a sójovou omáčkou. Zeleninu primiešame do mäsa, pridáme vodu a Wok rezance, všetko spolu dobre premiešame a povaríme ešte 3 - 4 minúty.
  4. Shan'shi Tip: Tieto ingrediencie do omáčky nepoznajú medze vašej kreativity. Je možné použiť akékoľvek mäso, napríklad kura s fazuľovými výhonkami a papriku alebo morčacie mäso s mrkvou a hubami.