Hovädzie na spôsob Stroganoff
Autor receptu: bambina1
Trosku som si zjednodusila Hovadzie ala Stroganoff a chuti vyborne.Nepridavam smotanu ani sampinony lebo mi to bez nich chuti lepsie.
55 minút príprava |
45 minút na 190 °C |
Postup
- Velku cibulu pokrajam na vacsie pasiky,osmazim ju do sklovita na oleji,pridam na pasiky nakrajane hovadzie maso,trosku osmazim,pridam horcicu,dobre premiesam a necham trosku osmahnut,potom podlejem vodou a zaprasim paprikou,premiesam a necham dusit asi 45 minut aby maso bolo make a voda sa zredukovala na omacku,netreba zahustovat.Je to velmi jednoduche a chutne,podavat sa moze s chlebom,zemiakmi,ryzou ci zemiakovym pyre
- niekedy do masa pridavam platky udeneho bravcoveho ktore pokrajam na pasiky,ma to uplne inu chut ako bez toho,takze z jdneho zakladneho receptu mozete mat dve chutovo odlisne varianty