Foto: janger
Prisla som domov uzimena, tak som si spravila horuce kakavko. Tu, v Holandsku, to patri k zime, ku korculovaniu, k zimnym prechadzkam... My ho Zobraziť celý popisPrisla som domov uzimena, tak som si spravila horuce kakavko. Tu, v Holandsku, to patri k zime, ku korculovaniu, k zimnym prechadzkam... My ho doma robime takto. Tak sa zahrejte aj vy!
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnceka dame 2 kopcovite lyzicky kakoveho prasku. Mame radi silne kakao.
-
2
Dame k tomu lyzicku cukru a premiesame. Nemam rada kakao presladene, tak mne ta lyzicka uplne staci.
- 3
Pridame trosku studeneho mlieka a vymiesame kasicku. Tak, aby sme nemali hrcky. Teda, aby kakao nemalo hrcky....
- 4
Ostatne mlieko dame varit.
- 5
Horucim mliekom zalejeme kakao. Dobre premiesame.
- 6
Ozdobime kopcekom slahacky. Ci uz cerstvo vyslahanej, alebo tak, ako som tentokrat spravila ja, hotovej. Trosku mozeme posypat kakaovym praskom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
@viera1 , tu je kupovane kakao take trochu hustejsie, asi tam pridavaju tiez skrob. Aj kupovane mam rada, ale to mam radsej studene. A instantne je tiez dost dobre, ale nie je nad take, co si spravi clovek sam :-).
@jerica : keď som kojila toho som sa napila,tak ako tvoje, samá šlahačka a čokoláda:-)Neodmietnem ani dnes!
Na kakao nedám dopustiť, som rada, že je veľa takých ľudí!