Gulášik ...... s hubami (fotorecept)
Autor receptu: gordonko
45 minút príprava |
45-55 minút tepelná úprava |
Postup- prichystané suroviny .... cibula na drobno , mäso na kostičky a huby na vetšie kúsky
- na oleji speníme cibulu
- naňu pridáme kocky mäsa orestujeme
- ked bude mäso ,, zatiahnuté ,, pridáme koreniny ..... pepř , drcený kmín , čťervenú papriku
- tu už je pekne do ,, biela,,
- ked máme okorenené podlejeme vodou a dáme podusiť ....v tlakovom hrnci 25 minut
- ....nezabudnúť osoliť
- .... ked je mäso podusené pridáme pokrájané špekáčky a huby
- pridáme vodu a obvarýme .....
- ked máme huby mäkké pridáme zatrepku z vody a hladkej múky a necháme prejsť varom...... hotové poprípade dochutíme
- DOBRÚ CHUŤ
|