Gulášik ...... s hubami (fotorecept)

Autor receptu: gordonko

45 minút
príprava
45-55 minút
tepelná úprava

Postup

  1. prichystané suroviny .... cibula na drobno , mäso na kostičky a huby na vetšie kúsky
  2. na oleji speníme cibulu
  3. naňu pridáme kocky mäsa orestujeme
  4. ked bude mäso ,, zatiahnuté ,, pridáme koreniny ..... pepř , drcený kmín , čťervenú papriku
  5. tu už je pekne do ,, biela,,
  6. ked máme okorenené podlejeme vodou a dáme podusiť ....v tlakovom hrnci 25 minut
  7. ....nezabudnúť osoliť
  8. .... ked je mäso podusené pridáme pokrájané špekáčky a huby
  9. pridáme vodu a obvarýme .....
  10. ked máme huby mäkké pridáme zatrepku z vody a hladkej múky a necháme prejsť varom...... hotové poprípade dochutíme
  11. DOBRÚ CHUŤ