Foto: ketty3811
Takto sme ukončili v nedeľu letnú sezónu,ale keďže som nemala k dispozícii fotky,tak pridávam až teraz.
Postup
-
1
Obidva druhy mäsa nakrájame na kúsky a namočíme do marinády,necháme cez noc v chladničke.
-
2
Na špízy si nakrájame aj ostatné suroviny na kolieska,prípadne na kocky.Napichneme na grilovacie ihly a dáme grilovať na gril.
-
3
Na živánsku si očistíme zemiaky,nakrájame na kolieska a všetky ostatné suroviny nakrajáme na kúsky.
-
4
Všetko spolu zmiešame,osolíme okoreníme.
-
5
Alobal potrieme bravčovou masťou a uložíme naňho pripravenú zmes.Na vrch dáme ešte trochu masti.
-
6
Poriadne zabalíme.
-
7
Keďže sme mali k dispozícii iba gril,tak sme to robili na ňom.Lepšia je normálna pahreba v prírode.Keď sa ugrilovali špízy,tak sme do vzniknutej pahreby vložili balíčky so živánskou.
-
8
Grilujeme asi 45-60 minút.
-
10
A keďže aj môj manžel chcel byť na Vareche,tak ho sem pridávam.:-)
Diskusia k receptu