Grilované medové krídelká so salsou fotorecept
			   Marek Petrán
šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 30. júna 2010
		   
		   šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 30. júna 2010

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Z medu, oleja, soli, korenia, worcestra, grilovacieho korenia a čili si pripravíme marinádu.  
 
- 2
Zeleninu nakrájame na menšie plátky. Uvarenú kukuricu potrieme maslom a osolíme.  
 
- 3
Krídelká namarinujeme a grilujeme alebo upečieme v rúre. Podávame so salsou.  
- 4
NÁŠ TIP: Keď marinujeme mäso, je najlepšie nechať ho v marináde minimálne dve hodiny, najlepšie celú noc. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu