Grilované medové krídelká so salsou fotorecept
Marek Petrán
šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 30. júna 2010
šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 30. júna 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z medu, oleja, soli, korenia, worcestra, grilovacieho korenia a čili si pripravíme marinádu.
- 2
Zeleninu nakrájame na menšie plátky. Uvarenú kukuricu potrieme maslom a osolíme.
- 3
Krídelká namarinujeme a grilujeme alebo upečieme v rúre. Podávame so salsou.
- 4
NÁŠ TIP: Keď marinujeme mäso, je najlepšie nechať ho v marináde minimálne dve hodiny, najlepšie celú noc.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu