Granadír s domácou slaninkou (fotorecept)
Autor receptu: shukvacik
Čo povedať k tomuto receptu Stará dobrá klasika ešte mojej prababky. Lacné,
jednoduché, rýchle a chutné či na
obed alebo večeru.
4 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Čo budeme potrebovať. Až na to že moja prababka robila domáce cestoviny
- Cestoviny (fliačky) dáme variť do osolenej vriacej vody, zemiaky máme uvarené v šupke, nakrájané na menšie kocky.
- Do hrnca dáme lyžičku domácej bravčovej masti na ktorej speníme na drobno nakrájanú cibuľu. Keď máme cibuľu do zlatistá opečenú tak pridáme mletú červenú papriku, premiešame so zemiakmi odstavíme na bok a pridáme uvarené fliačky.
- Podávame s opečenou údenou domácou slaninkou a kyslím obložením.
Dobrú chuť :-)