Gazpacho - Salmorejo fuzia

2010 - bez fotky2010, 13. júna 2015
Gazpacho - Salmorejo fuzia
Foto: 2010

Gazpacho je super a tu na Vareche je niekolko dobrych receptov, ale mne daako vadia uhorky a cibula, neviem chut je skor ako zeleninova Zobraziť celý popisGazpacho je super a tu na Vareche je niekolko dobrych receptov, ale mne daako vadia uhorky a cibula, neviem chut je skor ako zeleninova detska vyziva. Salmorejo je zase az moc jednoduche. Tak som si pozical papriku a cesnak z gazpacha.

5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Dame si varit vajicka na tvrdo a na kocky nakrajame dobru suchu sunku a ked mame Jamón serrano tak je to super hodime na panvicu a opecieme. Zacneme krajat paradajky a natrhame vcerajsi chleba na kusky , oberieme cesnak a nachystame si nazaj dobry olivovy olej a kvalitny vinny ocot. ( Tento recept je o malo surovinach ale o kvalitnych). Nachystame si dobry mixer.... a za 5 minut mame super studenu polievku- ochutime a prizdobime vajickom na tvrdo a serrano sunkou.

  2. 2

    Ked to tato starsia pani dokazala tak rychlo ani preklad netreba https://www.youtube.com/watch?v=oSU_psCdEZk

Diskusia k receptu

2010
@mijaita a ked sa na druhy den prida ako zaklad do podusenej ochutenej zeleniny a prida sa smotana je to tiez super.




2010
@radost odpoviem ti pod mojim receptom, lebo tato redakcia chce za kazdu cenu znicit tuto stranku a podobny ako ty ju v tom podporuju.
Ked si si nahodou nevsimla vela ludi co prispievalo - inovovalo tuto stranku ... odislo. Redakcia vsadila vsetko na jednu dochodkynu a neviem ako to predychaju ty co tuto stranku financuju, ked nema co povedat mladym.
Sorry ale rok a dva tato stranka konci, ked neveris pozri co sa stalo s este lepsou stranku v cechach s redakciou co nemala ani sajnu co robi.
radost
@2010
mne viacej ako "zlé" jedlo vadí ľudské zlo..pretože "zlé" jedlo neexistuje-je to vec chuti..zvykov..ale ľudské zlo otrávi každého..a tí čo odišli..??myslím si-že väčšina z iných dôvodov-nie kvôli dôchodkyni..
ja tu osobne nepodporujem cielene nikoho..
vlastne..dokážem si robiť radosť aj iným spôsobom..nielen VARECHOU..
maj dobré dni..
caterina
2010 ja s tebou v mnohom suhlasim, ale sorry, uz mi zacinas pripadat ako schizofrenik. Jeden den pustu pochvalis, dalsi ju zkrituzujes pod cienu zem. Ani sam sa podla mna v tom nevyznas. Uz mi zacina tato stranka pripadat ako psychologicka poradna...
2010
@caterina , dakujem ze si ma na nazvala schizofrenikom, len som napisal ze je smutne ze 5 rokov stary priemerny okopirovany recept z druhej stranky s podpriemernou fotkou je recept dna, a redakcia to hned vymazala:-)
radox1
za 5,ale pockam si na letnu zeleninu zo zahrady.
2010
Ked sa prida avokado a stonkovy celer :-)





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia