Najlepší recept z gaštanového pyré!
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pyré rozmraziť, maslo nechať zmäknúť.
- 2
Pyré, maslo, všetok cukor a rum zmiešať do jednoliatej hmoty (najlepšie ručným mixérom). Nechať stuhnúť v chladničke kvôli lepšej manipulácii.
- 3
Na papier na pečenie (alobal) vysypať nastrúhanú čokoládu, do nej rozložiť cca 1/3 hmoty, na to položiť ošúpaný banán. Všetko zgúľať do valčeka, pomáhať si papierom na pečenie. Takto pokračovať aj s ďalšími banánmi.
- 4
Nechať dobre stuhnúť v chladničke. Krájať ako roláda.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu