Foie gras de canard fotorecept
Michal Kružic
šéfkuchár Premium business hotela v Bratislave, 9. októbra 2014
šéfkuchár Premium business hotela v Bratislave, 9. októbra 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pečeň nakrájame na malé kocky, polovicu orestujeme na olivovom oleji a cesnaku.
- 2
Pridáme soľ, korenie, nasekané chilli, koňak a víno.
- 3
Podusíme asi 5 min, potom pridáme 10g šípkového džemu.
- 4
Necháme vychladnúť a domiešame aj pečeň, ktorú sme si odložili. Vložíme do formy a necháme zatuhnúť v chlade asi 30 min Toasty opečieme na sucho a potrieme cesnakom Podávame s kvapkou šípkového džemu a listovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu