Farebné papriky s plnkou

Autor receptu: redakcia

Postup

  1. Kuracie mäso pokrájané na menšie kúsky osolíme, ochutíme čiernym aj grilovacím korením, pokvapkáme olivovým olejom, premiešame a necháme odstáť na chladnom mieste. Po odležaní mäso urestujeme v panvici na rozpálenom oleji spolu s nadrobno pokrájanou cibuľou.
  2. Pridáme zeleninu a spolu opečieme domäkka. Do uvarenej tarhone pridáme opečené kuracie mäso so zeleninou, kúsky mozzarelly, ochutíme soľou, čiernym korením a premiešame. Farebné papriky rozpolíme na dve časti a vnútro odstránime.
  3. Spodné časti paprík naplníme plnkou, preložíme do zapekacej misy, prikryjeme vrchnými časťami paprík, podlejeme vývarom a dáme piecť do vyhriatej rúry. Po zapečení ozdobíme lístkami žeruchy.