Foto: mojack
...robím dlho a chutí nám.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Mäso nareže na plátky, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany mäso pomúčime a pomúčenou stranou
-
2
poukladáme na jemne naolejovaný pekáč. Mäso potrieme horčicou.
-
3
Pre zmenu som pridala tenké plátky prerastenej ang.slaniny.
-
4
Poukladáme na kolieska narezanú cibuľu.
-
5
Posypeme na hrubo nastrúhaným syrom - najlepší je údený -
-
6
a zalejeme smotanou.
-
7
Pečieme pri 200 stupňoch 30 minút prikryté alobalom.
-
8
Potom odokryté necháme ešte zapiecť.
-
9
Dáme na tanier spolu so zemiak. kašou a šalátom.
@mojack vďaka, krásne nafotené, super recept !
:-)))
tak nech chutí aj nabudúce. Dobrú chut.
ale chutil :-))))
My sme to robili z krkovičky a je to veľmi chutné.