Farárske rezne z bravčového karé fotorecept

mojack - fotkamojack, 7. marca 2011
Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept)
Foto: mojack

...robím dlho a chutí nám.

4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

4 ks
1 PL
2 PL
2 ks
 na posypanie
8 ks, tenké plátky




Postup

  1. 1

    Mäso nareže na plátky, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany mäso pomúčime a pomúčenou stranou

    Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    poukladáme na jemne naolejovaný pekáč. Mäso potrieme horčicou.

    Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pre zmenu som pridala tenké plátky prerastenej ang.slaniny.

    Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Poukladáme na kolieska narezanú cibuľu.

    Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Posypeme na hrubo nastrúhaným syrom - najlepší je údený -

    Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    a zalejeme smotanou.

    Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Pečieme pri 200 stupňoch 30 minút prikryté alobalom.

    Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Potom odokryté necháme ešte zapiecť.

    Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Dáme na tanier spolu so zemiak. kašou a šalátom.

    Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept) - obrázok 9

Diskusia k receptu

1288_1276494884 - profilový obrázok
oco
oco
toto musí byť aká pochúťka ?Určite mňam
babav
Vyzeraju chutne,len neviem preco su fararske;-) ?
evanaaa
Ja som čítala, že farmárske. Ale lepšie ako farárske, nie? Ale asi by mali byť dobré, nech sú hocijaké.
evulines
Zrovna som rozmýšlala, čo urobím z karé, rezne nám moc nejdú, dakujem za radu už aj idem robit, vyzerá to chutne.
duschko
Neviem preco, ale ja ja som cital farmarske. No co uz. urcite su chutne. Vyskusam. kladam do MKK.
gittka
my čo dnes mame zakalené oči?aj ja som čítala farmarske...(to asi robí oslava mdž...:)) ale fajn recept,nech už sa volá hocijako...
mojack
Zazrela som v TV -Farmár hľadá ženu- nepletie vás nahodou aj farmár ?
:-)))
dorisa
Aj ja som od začiatku uverejnenia čitala "farmárske", haha,ale to je jedno,aj farmári,aj farári si možu také dobre jedlo dopriat. A my s nimi:)))))))
riaja
poznám je to výborná papanička.........
piczur
tak toto nemôžem vynechať, skúšam čo najskôr, ukladám, ďakujem
lyali
Vyzerajú skvelo (šťavnatučko)! Ukladaaam :-)
frona
mne by k nim tiež pasoval názov farmárske.... farári by mali mať niečo "diétnejšie" nie? :)))))))
evia
dnes som spravila na obed a ozaj je to veľmi chutná papanička
mojack
evia-
tak nech chutí aj nabudúce. Dobrú chut.
majkaj
Dnes to prichystám na obed pre svoju rodinku - už teraz mi tečú slinky... Síce začalo obdobie pôstu, ale myslím, že sa hlavne treba postiť na Popolcovú stredu a Veľký piatok... ! A ináč - pôst sa môže vzťahovať aj na iné veci, ktoré máme radi, nielen na mäso...!
ainy
mne sa to páči, akurát som dala mäsko do rúry, neviem sa dočkať....ďakujem za super recept
grezu
tak tento recept sa u nas robil prvykrat tento vikend..a poviem vam, parada..:-))
katull
dnes som robila.....no parada ;-) skoda, ze som nenasla skor
102516_1291732413 - profilový obrázok
zh
zh
Tiež sme ich mali v nedeľu na chalupe. Výborné !
zdenka1009
S týmito rezňami,som oslávila príchod nášho vnúčika ešte 11.3.2011,hneď ako recept vyšiel.Každému chutil. A bolo veselo.
makinka31
Ďakujem za skvelý recept, ja som použila kuracie prsia a smotanový jogurt, ten mám doma vždy,ale sladkú smotanu nie. Ale na chuti to vôbec neubralo, bolo to skvelé.
sylviaxxl
Jéj,môj recept z MMB ;) Super.Vidím,že aj tu má veľký úspech;)
modrykamen
Farári, či farmári vedia čo je dobré a chutné. A ani veľa roboty s tým nie je. Fajnový recept hodný vyskúšania.
adriana123
Tak dnes som si to vyskusala, len namiesto syru udeneho som dala parmezán, no taka mnamka to bola, len tak sa zaprasilo po nich :D perfektné tieto rezne, robim odteraz urcite casto.. dík za typ :)
mojack
som rada,že chutilo ...:-))), a už aj viem čo bude zajtra na obed.
mojack
... no čo už, meniť názov receptu si netrúfam.Došiel ku mne takto, a ide dalej ...možno len v zatvorke pre seba, si daj. :-))
ninuska
Vynikajuci receptik. Vsetkým velmi chutilo. Prilohu sme mali zemiakove pyre a mrkvovo ananasovy salatik. Vynikajuce. Ukladam.
erpe
Rád by som vedel, prečo je v recepte s bravčovým mäsom olej,keď bravčová masť je prirodzenejšia.
používateľ nemá avatar
asu
asu
@3sandra3 (7.3.2011 16:15)

My sme to robili z krkovičky a je to veľmi chutné.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia