Fánky

Fánky
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Autor receptu

Alexander Hlísta, šéfkuchár Chopin Airporthotel v Bratislave


Suroviny


Postup prípravy receptu

Všetky prísady zmiešame a vyvaľkáme cesto približne na hrúbku 0,5 cm a vykrajujeme kosoštvorce.

Do ich stredu nožom urobíme zárez a vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista.

Vypražené obalíme v cukre a vanilke.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

8 komentárov k receptu
  • 121953, 8. januára 2010 o 10:37
    Mám niekoľko receptov na fánky, ale vyskúšam aj tento.


  • zuzihar, 20. januára 2010 o 12:52
    hm.. idem ich vyskušať...:D


  • sjuz, 3. februára 2010 o 19:23
    ja tiež - cez vikend :)


  • verka1, 17. februára 2010 o 09:26
    neskúšajte, tvrdé, nedobré. Som sklamaná


  • cistinka, 17. februára 2010 o 10:20
    na fotke vyzerajú lákavo :-)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 3 komentárov)
  • cistinka, 17. februára 2010 o 10:26
    jaj....v recepte chýba isto dajaká surovina....teda nejaký tuk :-))


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 17. februára 2010 o 10:37
    Máte pravdu, chýbal tam tvaroh.
    Ospravedlňujeme sa, pravdepodobne išlo o technickú chybu pri ukladaní - tento problém sa už rieši.


  • isar, 18. februára 2010 o 12:30
    V tých na obrázku tvaroh nechýba - je ho vidno, tie tmavšie, hnedé fliačiky. Pozdáva sa mi recept, lebo mám vždy dosť tvarohu doma. Skúsim.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist