Fánky

Alexander Hlísta
šéfkuchár Chopin Airporthotel v Bratislave, 8. januára 2010 9:35
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

FánkyFoto: Pravda - Ľuboš Pilc


Suroviny

30 dkg
3 ks
1 KL
 štipka
2 PL
1 KL
0,5 kg

Postup prípravy

  1. 1

    Všetky prísady zmiešame a vyvaľkáme cesto približne na hrúbku 0,5 cm a vykrajujeme kosoštvorce.

  2. 2

    Do ich stredu nožom urobíme zárez a vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista.

  3. 3

    Vypražené obalíme v cukre a vanilke.

ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist