Fánky

Fánky
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Autor receptu

Alexander Hlísta, šéfkuchár Chopin Airporthotel v Bratislave


Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Všetky prísady zmiešame a vyvaľkáme cesto približne na hrúbku 0,5 cm a vykrajujeme kosoštvorce.

2

Do ich stredu nožom urobíme zárez a vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista.

3

Vypražené obalíme v cukre a vanilke.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 121953, 8. januára 2010 o 10:37
    Mám niekoľko receptov na fánky, ale vyskúšam aj tento.


  • zuzihar, 20. januára 2010 o 12:52
    hm.. idem ich vyskušať...:D


  • sjuz, 3. februára 2010 o 19:23
    ja tiež - cez vikend :)


  • verka1, 17. februára 2010 o 09:26
    neskúšajte, tvrdé, nedobré. Som sklamaná


  • cistinka, 17. februára 2010 o 10:20
    na fotke vyzerajú lákavo :-)


  • cistinka, 17. februára 2010 o 10:26
    jaj....v recepte chýba isto dajaká surovina....teda nejaký tuk :-))


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 17. februára 2010 o 10:37
    Máte pravdu, chýbal tam tvaroh.
    Ospravedlňujeme sa, pravdepodobne išlo o technickú chybu pri ukladaní - tento problém sa už rieši.


  • isar, 18. februára 2010 o 12:30
    V tých na obrázku tvaroh nechýba - je ho vidno, tie tmavšie, hnedé fliačiky. Pozdáva sa mi recept, lebo mám vždy dosť tvarohu doma. Skúsim.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Diétna štyridsiatka
Na Záhorí žijú moji štyria synovci. Ten najstarší je už riadne odrastený a nedávno oslavoval štyridsiatku.

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist