Fánky

Fánky
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Autor receptu

Alexander Hlísta, šéfkuchár Chopin Airporthotel v Bratislave


Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Všetky prísady zmiešame a vyvaľkáme cesto približne na hrúbku 0,5 cm a vykrajujeme kosoštvorce.

2

Do ich stredu nožom urobíme zárez a vyprážame na rozpálenom oleji do zlatista.

3

Vypražené obalíme v cukre a vanilke.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 121953, 8. januára 2010 o 10:37
    Mám niekoľko receptov na fánky, ale vyskúšam aj tento.


  • zuzihar, 20. januára 2010 o 12:52
    hm.. idem ich vyskušať...:D


  • sjuz, 3. februára 2010 o 19:23
    ja tiež - cez vikend :)


  • verka1, 17. februára 2010 o 09:26
    neskúšajte, tvrdé, nedobré. Som sklamaná


  • cistinka, 17. februára 2010 o 10:20
    na fotke vyzerajú lákavo :-)


  • cistinka, 17. februára 2010 o 10:26
    jaj....v recepte chýba isto dajaká surovina....teda nejaký tuk :-))


  • sandratamer, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, 17. februára 2010 o 10:37
    Máte pravdu, chýbal tam tvaroh.
    Ospravedlňujeme sa, pravdepodobne išlo o technickú chybu pri ukladaní - tento problém sa už rieši.


  • isar, 18. februára 2010 o 12:30
    V tých na obrázku tvaroh nechýba - je ho vidno, tie tmavšie, hnedé fliačiky. Pozdáva sa mi recept, lebo mám vždy dosť tvarohu doma. Skúsim.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist