Foto: palokuchki
Maso bolo jemne, z mladeho srnca nebolo ho treba marinovat.
5-6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravime si zmes korenia. Suche korenie podrvime a bazalku nasekame na drobno.
-
2
Nakrajane maso jemne poklepe, len tolko aby sme ziskali ziadany tvar. Maso posolime a na jednu polovicku natrieme pripravene korenie.
-
3
Na koreninovu zmes ulozime platky cibuly, anglicku slaninu a kapary. Druhu stranu platka masa potrieme kecupom.
-
4
Maso prelozime a upevnime sparadlom.
-
5
Masove kapsy obalime v muke a prudko opecieme na rozpalenom oleji.
-
6
Maso podlejeme vodou, pridame bobkovy list a dusime. Omacku nakoniec dochutime solou, korenim a ribezlovou marmeladou.
Diskusia k receptu